Boomkwekerij Stefan Bartelen, specialist in de kweek, in- en verkoop van meerstammige bomen en struiken.

Met een jong en gemotiveerd team zorgt Boomkwekerij Stefan Bartelen voor een nieuwe dynamiek in de sector. Stefan en Marieke Bartelen specialiseren zich volledig in de grootschalige teelt van meerstammige bomen en struiken.

Over onze kwekerij

In Oud Gastel, is Boomkwekerij Stefan Bartelen gevestigd. Als enige kwekerij in Nederland richt het bedrijf zich exclusief op de teelt van meerstammige bomen en struiken.

Boomkwekerij Stefan Bartelen staat bekend om de grootschalige productie van hoge kwaliteit, de klantgerichtheid en de eerlijke prijs. De focus in de teelt maakt optimale efficiëntie in het bedrijf mogelijk.

“We moeten het samen doen”, is een bekende uitspraak van Stefan. Het team van de boomkwekerij is hecht en voorziet afnemers in binnen- en buitenland van hoogwaardig product.

Op de Groot Groen Beurs in Zundert ontvangen we jaarlijks bestaande en nieuwe klanten. Ook tussendoor, bent u voor een persoonlijke kennismaking van harte welkom op onze kwekerij.

Maak een afspraak

Onze bomen en struiken gaan vanuit Oud-Gastel heel Europa door.

Het assortiment

Boomkwekerij Stefan Bartelen is gespecialiseerd in de teelt van meerstammige bomen en struiken, van hoogwaardige kwaliteit. De zandgrond in Oud-Gastel is bijzonder geschikt voor de teelt hiervan.

Het assortiment bestaat uit ruim 120 soorten en wordt samengesteld in samenspraak met de klant. Dankzij de jarenlange teeltervaring van Stefan en zijn team, worden de planten uniform en efficiënt opgekweekt.

Boomkwekerij Stefan Bartelen bedient klanten van elk formaat in binnen- en buitenland.

Geschiedenis

Opgegroeid in de tuinbouw, tussen de prei en aardappelen op het bedrijf  thuis in Oud-Gastel, besloot Stefan Bartelen al op jonge leeftijd een andere weg in te slaan. Op zijn 23e begon hij met de teelt van bomen Terwijl op veel kwekerijen een breder assortiment werd gehandhaafd, koos Stefan er al snel voor zich te specialiseren in de teelt van meerstammige bomen en struiken.. 

Vijftien jaar geleden waren meerstammige planten nog een klein product, maar toch bleek zijn keuze de juiste. Dankzij de focus, de klantgerichtheid en de jarenlange tuinders ervaring van de familie, is de kwekerij snel uitgegroeid tot een areaal van 35 hectare. Ook het vroegere groenteteeltbedrijf van zijn ouders maakt inmiddels deel uit van de boomkwekerij. Deze schaalvergroting maakt optimale efficiëntie in de teelt mogelijk, en de teeltkennis van de familie wordt nog steeds toegepast.

Op de kwekerij werkt een hecht team, bestaande uit Nederlandse en Roemeense werknemers. Samen met dit team, zijn vrouw Marieke en vader produceert Stefan jaarlijks inmiddels duizenden bomen en planten, die hun weg vinden door heel Europa.

U bent van harte welkom op onze kwekerij. 

- Stefan & Marieke

Stuur bericht

Kom langs

Adres

Noordhoeksestraat 2
4751 TM Oud Gastel
Nederland


Contact

T: +31 (0)6-13877323
E: info@stefanbartelen.nl